Werken aan werkgeluk

Richt je op wat voor jou goed voelt en niet op wat je denkt dat goed voor je is.

Volg je passie, dan lacht het werkgeluk je tegemoet. Was het maar zo eenvoudig! Want wat ís je passie? Je vindt zo veel dingen leuk en interessant…

Denk eens terug aan die tijd dat je het echt naar je zin had. Waar lag dat aan? Je had energie voor twee, de dagen vlogen om en eigenlijk alles lukte ook. Als je je weer even kunt voelen als toen, dan komen ook de dingen weer terug waar jij energie van krijgt en waar je goed in bent.

Maar vaak richt je je ongemerkt vooral op de anderen om je heen. Bij hen lijkt het allemaal goed voor elkaar, ze hebben succes en ze scoren goed als het om hun loopbaan gaat. Is dat echt zo? En is die loopbaan voor jou bedoeld of wil je eigenlijk iets anders?

Ik zoek samen met jou naar de dingen die voor jóu belangrijk zijn en als je ze zelf niet kunt vinden dan geef ik je de tools om dat wel te kunnen. Zo leer je vanzelf wat beter voelt. En je zult zien, zo kom je op de goede weg naar werkgeluk en kun je er zelf verder aan werken. Je hebt voldoening van je werk, je ontwikkelt je gaandeweg en je levert ook nog een zinvolle bijdrage.

Als je aan kunt voelen waar het bij jou om draait, dan werk je vanzelf aan je werkgeluk.