Eerste Hulp Bij Stress

Stress helpt je als je het als inzicht accepteert en er anders mee omgaat.

p1070141p1070054

Iedereen heeft wel eens last van stress. Op het moment dat het echter structureel wordt is er iets mis en kan het ook grote schade aanrichten. En dat ligt nu in de tijd van Corona meer op de loer dan ooit, hoe begrijpelijk ook. Als je dit op tijd inziet, erkent en herkent, en je leert hoe je er het beste mee kunt omgaan, dan krijg je weer meer plezier in je werk en brengt stress je niet meer uit je evenwicht.

Maar…. wat heb je daar aan als je er middenin zit….?! Ik help je zo snel mogelijk weer op weg, als je even niet meer weet hoe je uit de stress moet komen. Dat doe ik door zo concreet mogelijk in te gaan op je vraag, en dat kan ook online of telefonisch.

Als de rust is weergekeerd analyseren we de stresssituatie in een volgend gesprek. Hoe kan je anders met stress omgaan, of liever nog: hoe voorkom je het?  Ik laat je ervaren hoe je zelfs uit de meest onmogelijke situatie weer een stap voorwaarts kunt zetten en je zelfvertrouwen weer kunt laten groeien.

De eerste hulp is geslaagd als je minder opziet tegen de volgende stressvolle situatie. En we kunnen uiteraard verder bouwen aan je stressbestendigheid als we wat langer de tijd nemen!