Over Eveline

01-furnas-en-meer-092-beter

Pionieren en van niks iets moois maken vind ik het leukste dat er is. Problemen of conflicten waar anderen voor weg lopen zijn voor mij juist een uitnodiging om het weer te laten werken!
Zit je in een situatie waarvan je denkt:
“Dit is onmogelijk?” Dan kan ik helpen.
Ik help je het onmogelijke mogelijk te maken.Ik maak een nog vaag idee concreet, zet een nieuw project of een nieuwe afdeling op en haal het beste uit een team naar boven. Ik verbind afdelingen en mensen die niet gewend zijn met elkaar te communiceren. Ik vind nieuwe wegen van samenwerking ondanks of misschien juist dankzij de chaos of crisis waarin een bestaand project is beland.

Door mijn jarenlange ervaring als manager, docent, uitgever, projectleider en coach weet ik de juiste snaar te raken en je weer plezier te geven in de dingen die je doet. Of het nou gaat om een taak waar je vreselijk tegen op ziet, een collega met wie je slecht kunt samenwerken of je baan waar je op bent uitgekeken. Ik zoom in op het concrete probleem, analyseer samen met jou of je team waar het écht wringt en confronteer daar betrokkene(n) mee. Ik laat je zelf actiepunten formuleren waar je direct mee aan de slag kunt. Geen algemene modellen en theorieën die wel heel herkenbaar zijn, maar waar niemand in de waan van de dag iets mee kan! Ik maak het praktisch, waardoor het morgen al verandert. En dat geeft mij zelf veel voldoening en energie.

Ben je geïnteresseerd in een coachingstraject, kan ik je afdeling of team helpen het onmogelijke voor elkaar te krijgen, of helpen een project uit de chaos en crisis te halen? Neem dan contact met mij op.